Nummer 1: Michael Schumacher (Formel-1) 

Siden 1991 har Michael Schumacher vundet Grand-Prix i Formel-1 syv gange. Han har deltaget i over 260 løb mellem 1991 og 2011. Michael Schumacher er ikke bare Tysklands men også Formel-1’s mest successrige racerkører. Fra år 2000 til og med år 2004 vandt han verdensmesterskabet i Formel-1 5 gange i træk. Michael Schumacher er stadigvæk aktiv som Formel-1-pilot, dog ikke i samme form som hidtil, eftersom han ikke kørte Formel-1 i perioden mellem 2006 og 2008. Alligevel er han den største tyske sportsmand nogensinde.

Nummer 2: Birgit Fischer (Kano)

Birgit Fischer er Tysklands mest succesfulde Olympia-athlet. Med sit talent for kano-racing har hun vundet 8 guld- og 4 sølvmedaljer ved OL mellem 1980 og 2004. Derudover har hun også vundet 27 guld-, 6 sølv- og 4 bronzemedaljer ved de internationale verdensmesterskaber i kano-racing – både i ener- og toer-kano. Det gør hende til en af Tysklands største atleter.

Nummer 3: Steffi Graf (Tennis)

Steffi Graf er den største tyske tennisstjerne nogensinde. Under sin karriere har hun vundet 22 Grand-Slam-turneringer og lå i 377 uger som nummer 1 på verdensranglisten. I 1988 vandt hun alle fire Gran-Slam-turneringer samt OL-guldet. Således er hun den eneste tennisspiller, som har vundet Golden Slam.

Nummer 4: Franz Beckenbauer (Fodbold)

Fran Beckenbauer er den tyske fodbold-kaiser. I løbet af sin karriere har han både virket som fodboldspiller, fodboldtræner og fodboldsfunktionær. I 2009 blev han æresmedlem i den tyske nobelklub FC Bayern München. Som kaptajn for det tyske nationalhold vandt han i 1974 verdensmesterskabet. I 1990 vandt han verdensmesterskabet som teamchef. Franz Beckenbauer anses for at være en af de bedste fodboldspillere nogensinde.

Nummer 5: Boris Becker (Tennis) 

I løbet af sin karriere som enestående tennisspiller har Boris Becker vundet 49 single-turneringer, herunder 6 Grand-Slam-turneringer – bl.a. Wimbledon-turneringen 3 gange. Han førte verdensranglisten i 12 uger og er den hidtil yngste Wimbledon-vinder nogensinde.

Læs også om vores anbefalede produkter. Klik her!

Skrevet af Linnart Felkl fra Kontakt Tyskland