“Der Baader Meinhof Komplex” er en tysk film om radikal kommunistisk terrorisme i Tyskland efter anden verdenskrig

En film om demonstrationer, politiske holdninger, generationer, oprør, terror og forbrydere. Skrevet og produceret af Bernd Eichinger med skuespilleren Moritz Bleibtreu. Filmen fortæller historien om attentater udøvet af RAF – Rote Armee Fraktion, og den ledernes senere fængselstid. I filmen kommer man ind på personerne bag terrorbevægelsen – under oprøret, terrorhandlinger og fængselsophold.

RAF står bag en lang række attentater mod mennesker fra politik og erhverv. Bl.a. står de bag bortførsler og henrettelser. Den venstreekstremistiske terrorbevægelse var aktiv i tidsrummet 1970 – 1990. Bevægelsens interne strukturer blev først fuldstændigt ødelagt, da samtlige toppersoner var blevet anholdt og bragt i fængsel. Motivationen for bevægelsens terrorhandlinger var opfattelsen af, at Vesttysklands “magthavere” var “facister”.

RAF havde ikke kun planer om national, men også international terrorisme. I filmen spilller Moritz Bleibtreu manden i spidsen for RAF i en afgørende periode. Han importerer våben, uddanner medlemmer i udlandet og planlægger grusomme terrorhandlinger. Et sort kapitel i tysk historie, som alle med ønsket om at forstå tyskerne og Tyskland, skal have set.

Sådan foretager du dit køb. Det er sikkert, nemt og hurtigt.

Hvis du gerne vil købe produktet, kan du klikke på linket forneden. Du bliver ledt direkte videre til indkøbskurven hos Amazon. Prisen varierer lidt, men fremgår af linket forneden. Den gennemsnitslige pris for dette produkt ligger på omkring 3,99 britiske pund. Produkterne, som vi anbefaler, kan kun købes på Amazon UK og handles derfor i britiske pund. Du kan betale med kreditkort, f.eks. med Mastercard og Visa Elektron. De fleste banker i Danmark veksler til nationalbankens rentekurs. Du slipper derfor for større vekslegebyrer. Produkterne på Amazon er billige og leveres sikkert til din dør. Amazons handelsbetingelser gælder ved handel med Amazon. Vil du reklamere eller returnere din vare, sker dette ligeledes til og hos Amazon.

Vi har valgt Amazon, da Amazon byder på:

  • God kundesupport
  • Attraktive priser
  • Sikker levering

Skrevet af Linnart Felkl fra Kontakt Tyskland