USA og Japan måtte ud i straffesparkskonkurrencen for at finde vinderen af VM 2011 i kvindefodbold, som blev afholdt i Tyskland. Blandt tilskuerne var også den tyske præsident og den tyske kanslerinde tilstede. Efter kampen blev også de interviewet

De tyske fodboldkvinder røg allerede i kvartfinalen ud af VM 2011 i kvindefodbold, som blev afholdt i Tyskland. De røg ud mod de senere verdensmesterinder – det japanske nationalhold. Selvom Japan i finalen mod USA kom bagud to gange, formåede de med deres rolige spillestil at udligne. I straffesparkskonkurrencen beviste de deres store mentale styrke og vandt pokalen.

Blandt tilskuerne kunne man også finde Angela Merkel og den tyske forbundspræsident Christian Wulff. De blev begge interviewet efter kampen. Christian Wulff var begejstret over kampens spænding, men også landets fodboldfans, som havde bevist, at de var i stand til at bakke op om udenlandske sportskvinder. Angela Merkel var ligeledes efter dette VM overbevist om, at Tyskland endnu engang havde bevist sit værd som gæstgiver og havde præsenteret sig som en nation, som holdt dørene åbne for folk fra alverdens nationer.

Læs også om vores anbefalede produkter. Klik her!