En Kindl er ikke et must for en skoleelev eller studerende. Men den er bestemt en fornuftig luksus. Den smarte Kindl giver ordet e-bog en helt ny betydning

Du kan lægge dine e-bøger ind på en Kindl og læse dem i toget, i bussen eller hvor du nu lige har lyst til at læse i en krimi, fagbog eller noget andet. Den nye Kindl gør det nemt for dig at bære rundt på dine bøger. Ved at lægge dem ind som e-bøger på din Kindl, sparer du plads. Du kan nu nøjes med din Kindl, som du nemt kan have i din taske eller bære rundt på i hånden.

Kindl er blevet meget populær, ikke kun blandt kunder men også blandt forlag og aviser. Længe har i sær aviserne lidt under en synkende antal salg, da en “gammeldags” papiravis simpelthen er blevet mindre populær. Nu kan man downloade en avis og læse den på sin Kindl.

Nu kan du også få en ny Kindl med 3G-netværksforbindelse. Således er du hele tiden online og kan læse de nyeste nyheder på din Kindl.

Sådan foretager du dit køb. Det er sikkert, nemt og hurtigt.

Hvis du gerne vil købe produktet, kan du klikke på linket forneden. Du bliver ledt direkte videre til indkøbskurven hos Amazon. Produkterne, som vi anbefaler, kan kun købes på Amazon UK og handles derfor i britiske pund. Du kan betale med kreditkort, f.eks. med Mastercard og Visa Elektron. De fleste banker i Danmark veksler til nationalbankens rentekurs. Du slipper derfor for større vekslegebyrer. Produkterne på Amazon er billige og leveres sikkert til din dør. Amazons handelsbetingelser gælder ved handel med Amazon. Vil du reklamere eller returnere din vare, sker dette ligeledes til og hos Amazon.

Vi har valgt Amazon, da Amazon byder på:

  • God kundesupport
  • Attraktive priser
  • Sikker levering

                 

Skrevet af Linnart Felkl fra Kontakt Tyskland