Lær tysk med vores online tysk kursus!

At lære tysk er ikke nogen nem opgave. Men hvis du er seriøs om at lære tysk, så kan vi, sammen med resten af internettet, tilbyde dig en del gratis hjælpemidler. Vi mener nemlig ikke, at man bare sådan lige kan lære tysk. Et sprog skal også, og måske allermest, læres gennem praksis og øvelse. Du kan ikke bare sådan lige huske alle reglerne for tysk grammatik, ligesom du heller ikke bare sådan lige kan føre en samtale på tysk.

 

Like os på Facebook :)

 

Heldigvis er der rige muligheder for at øve og lære tysk. Du behøver ikke betale penge for et dyrt tysk kursus – men kan derimod bare bruge internettet!

På Tyskholdet.dk kan du finde videolektioner og et online tysk kursus. Dermed har du fri adgang til de vigtigste redskaber for at kunne forbedre dit tyske.

Lær tysk med vores tysk online tysk kursus

 

Derudover har vi nogle kreative tips til dig:

  • Læs tyske aviser: Lær tysk ved at læse tyske nyheder i tyske aviser eller på tyske nyhedssider. Spiegel og ARD kunne være bud på hjemmesider, hvor du kan læse tyske nyheder.
  • Se nyhederne på tysk: Hvis du er lidt bedre til tysk kan du med fordel se og høre nyhederne på tysk. På den måde slår du to fluer med ét smæk. Du har sikkert nyhedskanalen ARD, som regelmæssigt udsender nyhederne på tysk.
  • Indstil din mobiltelefon, computer til tysk: Ved at indstille dine elektroniske hjælpemidler til tysk bliver du hele tiden konfronteret med det tyske sprog. Det er vigtigt, for på den måde gør du sproget til dit eget.
  • Se tyske film med danske undertekster: De fleste danskere er rigtig gode til engelsk – også sammenlignet med andre lande. En af grundene hertil er, at film i Danmark ikke synkroniseres. Der er masser af gode tyske film derude. Derudover kan du også vælge at se de engelske film på tysk. I Tyskland synkroniseres engelske film nemlig konsekvent.
Tyskholdet - Lær tysk online

Lær tysk med vores online tysk kursus!

Skrevet af Linnart Felkl fra Kontakt Tyskland