Requiem er en tysk film og en blanding mellem thriller og drama. Filmen baserer på en virkelig historie og handler om en tysk kvinde, som døde i alderen af 23 år i München, Tyskland. Hun døde af sult som følge af en djævleuddrivelse.

Også andre film har genfortalt kvindens skæbne, men Requiem adskiller sig pga. sin realistiske tone. Kendetegn ved denne tyske film “Requiem” er også det faktum, at filmen er bygget op som et spændingsfyldt drama, som stikker dybt.

Selve handlingen begynder i en kendt tysk universitetsby: Tübingen. Michaela er 21 år gammel og lider af svær epilepsi. Hun forlader sin yderst religiøse familie til fordel for et studie på universitetet. Store forandringer i hendes liv bliver for meget for hende og hun bryder sammen. Hendes epilepsisygdom bliver værre og værre, hun lider under flere og flere epilepsianfald. Derfor vender Michaela sig mod en ung katolsk præst. Han fortæller hende, at hun er besat af dæmoner…

Sådan foretager du dit køb. Det er sikkert, nemt og hurtigt.

Hvis du gerne vil købe produktet, kan du klikke på linket forneden. Du bliver ledt direkte videre til indkøbskurven hos Amazon. Produkterne, som vi anbefaler, kan kun købes på Amazon UK og handles derfor i britiske pund. Du kan betale med kreditkort, f.eks. med Mastercard og Visa Elektron. De fleste banker i Danmark veksler til nationalbankens rentekurs. Du slipper derfor for større vekslegebyrer. Produkterne på Amazon er billige og leveres sikkert til din dør. Amazons handelsbetingelser gælder ved handel med Amazon. Vil du reklamere eller returnere din vare, sker dette ligeledes til og hos Amazon.

Vi har valgt Amazon, da Amazon byder på:

  • God kundesupport
  • Attraktive priser
  • Sikker levering

Skrevet af Linnart Felkl fra Kontakt Tyskland