I forlængelse af “Tysklands skønne naturområder” bringes her en beskrivelse af endnu en tysk rejsedestination, som er blandt Tysklands smukkeste naturområder: Nationalparken Bayrischer Wald

Den bayriske skovs vandrestier betrædes af 700.000 par fødder om året – hvilket dog stadigvæk giver plads nok til en rolig og ensom vandretur i skøn natur. Den ligger i den østlige del af delstaten Bayern og ligger op ad grænsen til Tjekkiet. Her kan i opleve et skovområde, som byder på dale og bjerge – hvorfor i også kan finde mange forskellige grupperinger af forskellige træarter. I finder også urskovsrester, som er stort set uberørte og tæt bevoksede.

Skoven befinder sig i en særlig klimazone. Den bayriske skov ligger nemlig ikke kun op ad en grænse mellem to lande – den befinder sig også mellem to klimazoner. Den ene klimazone er Vesteuropas klimazone, som først og fremmest præges af havet. Den anden klimazone er Østeuropas højdeprægede klimazone. Om sommeren dannes der derfor ofte et højtryk over den bayriske skov.

Vandrestierne vil føre jer gennem områder med bøgetræer, grantræer og videre mod vådområder med lave birketræer, høje grasarter og lysgrønne buske. Dermed kan en vandretur gennem den bayriske skov byde på en meget varieret naturoplevelse.

Læs også om vores anbefalede produkter. Klik her!