Bus til Hamborg / Bus til Berlin – tag bussen og spar penge!

Du kan tage med bus til Hamborg – samt tage med bus til Berlin også. Det er nemt, hurtigt og derudover den billigste løsning. At tage med bus til Hamborg eller Berlin er klart det billigste valgt, som du kan træffe. Derudover er det ligeså nemt som at tage toget. Busserne til Berlin og Hamborg kører fra København og Århus af. Du kan stige på i hhv. Vejle, Kolding, Nykøbing Falster og Rødby, alt efter hvor du skal hen.

 

Like os på Facebook 🙂

 

Busser fra København til Hamborg eller Berlin

Bussen til Hamborg kører for det meste fra København og ned til Nykøbing, hvor du også kan stige på. Hvis du kører med Eurolines kan du også stige på i Rødby. Busser til Berlin kører også fra København og stopper også i Nykøbing Falster. Busserne til både Berlin og Hamborg færgen fra Rødby til Tyskland. Bor du altså i Sydsjælland, vil det være en god idé at stige på bussen i Nykøbing Falster.

Busser fra Århus/Aalborg til Hamborg eller Berlin

Hvis du bor på Jylland, kan du stige på den bus, som kører fra Århus af. Bussen til Hamborg(Airport)/Berlin fra Abildskou A/S stopper i Århus, Vejle, Kolding, Flensburg, Neumünster (herfra til Hamborg Airport), Bad Segeberg og endeligt i Berlin. Nogle busser kører også fra Aalborg af (Eurolines).

Med bus til Berlin eller Hamborg

Prisen får en tur med bus til Hamborg eller Berlin

Priserne varierer lidt med selskaberne samt passagerens alder. Nogle selskaber har forskellige aldergrupper, hvoraf nogle nyder godt af rabatter. Hos Eurolines for unge samt pensionister og børn f. eks. en rabat. Priserne ligger mellem 250 – 400 DKK, alt efter din alder og det valgte busselskab.

Øvrige kriterier for valget af den rigtige bus til Berlin eller Hamborg

Priserne er næsten de samme hos alle busselskaber, da konkurrencen er hård. Men der findes nogle forskelle mellem de forskellige busselskaber. For eksempel skal du hos Graahundsbussen ikke betale din billet inden rejsen. Det skal du hos f.eks. Eurolines. Derimod kører Eurolines oftere. Tjek derfor busselskaberne for oven ud, og find hurtigt ud af, hvilken bus du helst vil tage. Ha’ en god tur med bus til Berlin og Hamborg!

Bus til Hamborg / Bus til Berlin

Med bus til Hamborg / Med bus til Berlin

Skulle du høre om nye muligheder for at tage med bus til Hamborg eller Berlin, hører vi gerne fra dig under info@tyskholdet.dk

Skrevet af Linnart Felkl fra Kontakt Tyskland